Verkruisen Advocaten is een toonaangevend en baanbrekend advocatenkantoor op het gebied van het letselschaderecht voor ongevalslachtoffers. Op dit moment worden door Verkruisen Advocaten de belangen behartigd van enkele duizenden letselschade-slachtoffers.

Het kantoor stelt hoge kwaliteitseisen aan de professionals die bij Verkruisen Advocaten (willen) werken. Voor uitbreiding met uitstekende letselschade-professionals die kunnen voldoen aan het kwaliteitsniveau van Verkruisen Advocaten is er op het kantoor – in verband met de voortgaande groei van de praktijk – vrijwel altijd plaats. De gemiddelde leeftijd van de advocaten van Verkruisen Advocaten is relatief laag.

Verkruisen Advocaten werkt alleen in zogenaamde 'betalende zaken'. De zaken bevinden zich over het algemeen in het 'bovensegment' van de markt. Het kantoor neemt niet deel aan het systeem van gefinancierde rechtshulp van de overheid (het 'toevoegingssysteem'). Deelname daaraan zou – helaas – noodzakelijkerwijs onaanvaardbare concessies aan de kwaliteit van de juridische dienstverlening door de advocaten met zich mee brengen.

Een ieder die zich kan vinden in het profiel van het kantoor is welkom om vrijblijvend en vertrouwelijk contact op te nemen met dr. mr. W.G. Verkruisen.

 

Vacatures


 

In verband met uitbreiding van de procedeer-sectie zoekt het kantoor in Assen een:

Procedeer-advocaat letselschade

De functie
De procedeer-advocaat voert zelfstandig een gevarieerde praktijk van aansprakelijkheidsprocedures, causaliteitskwesties en procedures over de hoogte van de schade in letselschadezaken. De procedeer-advocaat maakt deel uit van de procedeer-sectie, waarbinnen ruime begeleidings-mogelijkheden aanwezig zijn, zowel in individuele zaken als ten behoeve van het bijhouden en uitbouwen van de eigen deskundigheid.

Uw profiel
U bent een moderne professional met duidelijke belangstelling voor de procedeerpraktijk. Bij voorkeur heeft u een voltooide stage en kennis en ervaring op het gebied van letselschaderecht. Daarnaast heeft u er plezier in om met grote mate van zelfstandigheid, doch steeds in multidisciplinair teamverband, letselschade-slachtoffers van kwalitatief hoogwaardige rechtshulp te voorzien. U beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, een bovengemiddeld analytisch vermogen en grondige juridische kennis.

Ook kandidaten die thans nog niet aan dit profiel voldoen, maar die wel de ambitie en de potentie bezitten om uit te groeien tot een uitstekende procedeer-advocaat in letselschadezaken, worden uitgenodigd om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
Verkruisen advocaten hanteert uitstekende arbeidsvoorwaarden, eventueel anders dan in loondienst.

Inlichtingen en sollicitaties
Inlichtingen en sollicitaties bij dr. mr. W.G. Verkruisen, Postbus 75151, 1070 AD Amsterdam (e-mailadres: hr@verkruisen.nl).

Uw reactie wordt met strikte vertrouwelijkheid behandeld.

 


 

In verband met de voortgaande groei van het kantoor is er in heel Nederland plaats voor:

Ervaren letselschade-advocaten / ervaren letselschade-jurist
alle regio’s

De functie
U bent een ervaren advocaat resp. jurist met aantoonbare ervaring op het gebied van letselschaderecht. U bent in staat om zelfstandig de belangen van ongevalsslachtoffers te behartigen in een gevarieerde praktijk van aansprakelijkheids-, causaliteits- en schadekwesties. Waar nodig wordt u inhoudelijk ondersteund. U neemt deel aan het grondige en omvangrijke bij- en nascholingsprogramma van Verkruisen advocaten.

Uw profiel
U bent een moderne professional met ervaring en belangstelling voor letselschaderecht. Daarnaast heeft u er plezier in om in multidisciplinair teamverband, letselschade-slachtoffers van kwalitatief hoogwaardige rechtshulp te voorzien.

Arbeidsvoorwaarden
Verkruisen advocaten hanteert uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een loondienstverband is niet strikt noodzakelijk.

Inlichtingen en sollicitaties
Inlichtingen en sollicitaties bij dr. mr. W.G. Verkruisen, Postbus 75151, 1070 AD Amsterdam (e-mailadres: hr@verkruisen.nl).

Uw reactie wordt met strikte vertrouwelijkheid behandeld.